Ateliere teatrale pentru adolescenți

Bun găsit!

Stai aici o clipă ❤️

Vreau să-ți povestesc despre o lume magică pentru adolescentul tău, atelierele teatrale☝️

Da, exact ție, părinte iubitor și dedicat!

Îți mulțumesc că îmi acorzi din timpul tău pentru a-ți dezvălui această minunată oportunitate.

Eu, la fel ca tine, am doi adolescenți și observ că această perioadă aduce cu sine multe schimbări. Ea vine cu descoperiri și sunt efectiv fascinată de resursele pe care tinerii le au la vârsta asta. De asemenea, sunt surprinsă de maturitatea cu care privesc diferitele situații și abordează diversele provocări.

În același timp, am observat că nivelul de anxietate și de stres crește în această etapă și la mulți dintre ei apare depresia.

Ateliere teatrale adolescenti

Ce este de făcut?

În primul rând, trebuie să construim o legatură puternică cu adolescentul nostru. Înțelegerea și comunicarea sunt cheia pentru a descoperi ce se petrece în universul lui interior.

Apoi alegerea de activități care să îl ajute să își dezvolte identitatea, este esențială.

🫴 Adolescenții au nevoie de o modalitate de a-și exprima creativitatea, încrederea în sine și curajul, la fel cum o plantă are nevoie de soare pentru a crește.

Prin tehnicile teatrale fiecare adolescent este îndrumat spre libertatea de a fi el însuși și de a comunica autentic într-un context prietenos. Atmosfera atelierelor de teatru este de experimentare și explorare.

De aceea, spectacolele de teatru, jocurile teatrale și improvizația reprezintă pentru el activități excelente de creștere și dezvoltare.

Da, ai înțeles corect, îl îndemn pe adolescentul tău să înceapă o călătorie în lumea teatrului și te asigur că este o oportunitate valoroasă pentru el. Urmează luni pline de râsete, jocuri și dezvoltare, într-un mod complet nou față de ceea ce a explorat până acum 🎭🧡

Așadar, dacă simți că are nevoie de o porție de veselie, bucurie și prieteni noi, știi unde să ne găsești!

Scroll to Top