Ateliere teatrale pareri
Ateliere teatrale pareri

Ce spun părinții?

Recomand cu căldură atelierele Mădălinei! Reușește să îi țină activi și atenți pe tot parcursul orei, iar la final, fetele spun că ar mai stat la atelier. Copiii învață să se exprime, se cunosc mai bine pe ei înșiși și dezvoltă relații foarte frumoase între ei. Atelierele de teatru sunt o ocazie minunată de dezvoltare pentru copii!

Isabela Teodora Dabu

mama Maria & Iris

O recomand pe Mădălina pentru căldură cu care știe să se apropie de copii și să îi angreneze în jocurile din cadrul atelierelor. Sub pretextul jocului copiii învață să colaboreze, capătă încredere în ei și se dezvoltă armonios.
Mulțumim Mădălina! Vom reveni cu drag.

Alexandra Leabu

mama Eva Maria

Mădălina este unul din acei oameni care fac lumea din jur mai frumoasă! Caldă, umană și cu un optimism care reflectă din orice formă de interacțiune, îi atrage pe copii în joc într-un fel unic. Participanții la curs ies din sală super bine dispuși și atât de încântați încât abia așteaptă următoarea întâlnire.

Andreea Dandu Ursache

mama Vlăduț & Amia

Recomand cu drag atelierele Mădălinei! Știe să se facă plăcută și iubită de copii, are o energie pozitivă ce mă încarcă până și pe mine, după primul atelier copiii noștri au exclamat: "a fost super, când mai venim? O activitate deosebita! Felicitări!

Livia Rădoi

mama Cătălin & Eva

Este un om minunat Mădălina! Am avut emoții prima ședință, pentru că fiica mea era timidă. După prima ora a spus răspicat că mai vrea la Mădălina. Cuvintele sunt de prisos, cel mai important este că cei mici ies din sala cu gură până la urechi.

Andreea Bidilică

mama Miruna

Băiețelul meu merge de ceva timp la atelierul Mădălinei și este foarte încântat de activități. A avut ocazia să participe și la o scenetă cu colegii care i-a dat încredere. Cred că pentru orice copil un astfel de atelier este benefic. Mulțumim Mădălina!

Georgiana Ungureanu

mama Victor

Mădălina este un om tare, tare frumos ce și-a găsit menirea în această viață și ne împărtășește și nouă, din preaplinul ei. Am urmat mai multe ateliere la recomandarea sau sub îndrumarea ei și pot afirma că îmi sunt pietre de temelie în evoluția mea. Empatică, plină de iubire, de blândețe și bucurie, o recomand cu tot sufletul ca și trainer. Copiii o adoră, iar asta este tot ce eu, ca și părinte, am nevoie să văd.
Aștept cu nerăbdare următoarele proiecte!
Mult succes!

Larisa Maga Stupara

mama Marc

După multe căutări am descoperit-o pe Mădălina și atelierele ei teatrale și ne place foarte mult. Fetița mea este încântată și iese de la atelier plină de energie.
Mi se pare că atelierele sunt combinația perfectă de dezvoltare de abilități prin intermediul grupului și a exercițiilor care stimulează atât energia cât și creativitatea, spontaneitatea dar și învățarea. Mai mult, îmi place mult că Mădălina este foarte atentă cu noi și ne povestește cum se descurcă copilul, ne face recomandări chiar de jocuri acasă. Așadar, nota 10 recomand atelierele cu drag.

Catrinel Argintaru

mama Clara

Recomand cu drag! Adelina (9ani) este foarte încântată de programele susținute de Mădălina. S-a integrat imediat în colectiv pentru că totul este o joacă și atelierele sunt foarte interactive. Abia așteaptă ziua cu atelierul de teatru. Consider că astfel de programe pentru copii îi susțin în evoluție și dezvoltare, iar Mădălina este o persoană deschisă și caldă.

Lucia Gheorghe

mama Adelina

Bucuria copiilor mei la revederea Mădălinei îmi confirmă că se simt bine făcând ceea ce le place și anume să se joace. Cărui copil nu îi place să se joace?! Atelierele de teatru și improvizație structurate sub formă de joc organizat sunt modalitatea perfectă prin care copiii deprind și asimilează cel mai bine abilități sociale potrivite vârstei lor.
Cu mare drag o recomandăm pe Mădălina!

Silvia Pop

mama Găbiță & Diana

Fetiță mea s-a simțit bine de la primul atelier aici și vine de fiecare dată cu entuziasm și bucurie.
Este un copil sensibil la energia celor din jur și cred că aici găsește o energie bună.

Raluca Stancu

mama Emma

Atelierele de teatru sunt foarte benefice pentru copii în dezvoltarea lor psihosocială, dar maniera cum le organizează Mădă m-a făcut să fi vrut să dau timpul înapoi. Aș fi vrut să fiu și eu copil și, prin joacă, încurajare, susținere, zâmbete și exerciții specifice să fi fost mai de timpuriu mai dezinvoltă ca și copiii pe care i-am văzut la cursurile de aici. Felicitări, Mădă!

Raluca Marin

Mădălina e atât de faină și de deschisă, copii o iubesc pur și simplu și felul în care îi stimulează și îi menține activi e super benefic în dezvoltarea lor. Fetița mea abia așteaptă să meargă la teatru cu Mădă.

Katty Georgescu

mama Indie

Felicitări Mădălina pentru ușurința și naturalețea pe care o ai în interacțiunea cu copiii înscriși la atelierele de teatru. După primul atelier reacția fetelor a fost extraordinară. Recomand cu drag!

Daniela Brezoi

mama Anastasia & Natalia

Recomand. Atelierele alături de Mădălina Mărcuș sunt o plăcere. Fetele mele așteaptă cu nerăbdare joia să descopere noi aventuri împreună cu Mădălina Mărcuș și noii prieteni de la teatru.

Simona Cafița

mama Daria & Ana

Profesionalism, implicare, devotament! Luca adoră orele de teatru ! Vă mulțumesc!

Gabriela Stoian

mama Luca

Recomand din suflet ! Copiii o vor adora, al meu o iubește enorm, abia așteaptă să o revadă.

Alina Mărcuș

mama Matteo

Mădălina este genială! Și ca om și ca profesionist. Merită să îi duceți pe cei mici la cursurile ei.

Ștefana Rondak

Excepțională! Are multă carismă, dulceață, blândețe și un fel fascinant de predare prin joc. Și copiii și adulții sunt încântați! O recomand cu multă căldură!

Eugenia Victoria

Recomand. Ateliere de teatru sunt un prilej de bucurie și socializare între copii..Mădălina este o persoană răbdătoare și caldă cu copii. Natalia abia așteaptă următorul atelier și este foarte încântată de ceea ce se petrece la ateliere!! Mulțumim pentru implicare!!

Cătălina Ivan

mama Natalia

O adevărată profesionistă care îmbină mai multe discipline artistice pentru dezvoltarea personală adecvată a unui copil.

Emil Ioniță

tata Mihai

Scroll to Top