saptamana altfel
saptamana altfel

Pentru “SĂPTĂMÂNA ALTFEL” vă propun Atelierul de Team Building pentru elevi *sudarea echipei prin jocuri teatrale și improvizație *clasele 0-VIII

Educația prin jocuri teatrale este activă, directă, practică, dinamică, se face în grupuri de copii, cu energie creatoare și libertate de mișcare. Elevii se dezvoltă împreună, într-un mediu susținător și prietenos, în care se simt încurajați și confortabili cu ei înșiși.

Jocurile teatrale aduc o contribuție importantă la dezvoltarea și creșterea armonioasă a copiilor. Ele vin în completarea educației și susțin elevii să se cunoască mai bine, să se respecte unii pe alții, să se vadă și în alt context decât sunt obișnuiți zi de zi.

Atelierul de Jocuri Teatrale, este locul ideal în care copiii se întâlnesc cu poveștile și interacționează cu personaje diferite, prin jocurile de rol și exerciții de improvizație, specific clasei din care fac parte.

În “SĂPTĂMÂNA VERDE” activitățile incluse în Atelierul de Team Building au ca și tematică educarea elevilor în ceea ce privește protecția mediului, schimbările climatice, reciclarea, sustenabilitatea.

Activitățile teatrale vor avea ca și topic natura, ecologia, reciclarea. De asemenea, vom învăța despre cum să ne menținem mintea, sufletul și corpul cât mai sănătoase prin jocuri teatrale.

Acestea ne dezvoltă memoria, concentrarea, focusul, perseverența, atenția, creativitatea, viteza de reacție, imaginația.

  • Fiecare atelier este practic și interactiv

  • Durează 60 de minute iar programa va fi adaptată în funcție de vârsta copiilor.

  • Are loc la sediul școlii unde învață elevii sau vă invit la sediul atelierelor de teatru din Șoseaua Iancului, nr 48, București.

Dacă dorești mai multe detalii, te rog să îmi scrii la adresa contact@madalinamarcus.ro.

Scroll to Top