despre mine madalina marcus ateliere teatrale
despre mine madalina marcus ateliere teatrale

Sunt pasionată de teatru, iubesc oamenii și în momentul de față mă regăsesc în roluri precum trainer în dezvoltare personală prin teatru și pedagog.

În paralel, urmez Facultatea de Psihologie și Științele Educației, astfel încât ceea ce ofer prin programele mele, să fie o experiență cât mai complexă. Deși am terminat gimnaziul la liceul de muzică secția chitară, pian și am jucat în copilărie în câteva piese de teatru, nu am continuat în același ton.

Când eram copil, mi-aș fi dorit să am ghizi care să mă inspire și să îmi ofere suport în explorarea mea artistică. 

De aceea, cred că un pedagog bun este acela care adaugă suflet în tot ceea ce face, se apropie de copii și le vorbește cu dragoste și căldură.

mada_copii ateliere teatrale
ateliere teatrale 7-9 ani

Am urmat un liceu și o facultate orientate mai mult spre partea tehnică. În suflet însă mi-a rămas întotdeauna dragostea pentru teatru. Darul de a fi mamă mi-a ghidat apoi pașii spre noi proiecte și formări în domeniu, care au îmbinat această pasiune, cu dorința de a include copiii în activitatea mea principală. 

Ideea de a face teatru cu copiii mi-a venit acum 11 ani.  M-a atras atât de puternic încât am demarat un proiect educativ prin care, alături de încă un artist păpușar, am început să susțin spectacole de teatru, în școli și grădinițe, la festivaluri și evenimente.

Astfel că, bagajul meu profesional pe partea de lucru cu copiii vine cu o experiență de peste 10 ani și în prezent sunt coordonator al mai multor grupe de teatru pentru copiiDe asemenea susțin ateliere educative pentru părinți și copii împreună, și ateliere pentru mame.

Toate au ca suport tehnicile teatrale și alte elemente de dezvoltare personală, tocmai pentru că am văzut transformările pe care teatrul le produce în oameni.

Prin aceste ateliere sprijin creșterea, dezvoltarea și evoluția celor cu care interacționez, dar mai ales a copiilor.

madalina marcus - ateliere teatrale

Investesc constant în mine, joc în piese de teatru, particip la tabere, cursuri și ateliere de dezvoltare personală și profesională, deci știu cum se simte și de partea cealaltă, în calitate de cursant.

Sunt omul care a evoluat cu fiecare grupă de copii și de adulți susținută, cu fiecare emoție trăită, cu fiecare joc jucat, cu fiecare personaj și rol pregătit, cu fiecare piesă pentru copii sau adulți regizată.

În tot acest timp, am realizat că viața mea nu este doar despre mine. Cine mă cunoaște, știe implicarea și dăruirea cu care am făcut din asta o vocație, atât în activitatea cu copiii cât și cu adulții.

Pornind de la experiența proprie, sunt onorată să pot aduce inspirație în viața părinților, ajutându-i să aleagă atelierul de teatru pentru dezvoltarea celor mici.

Copiii consideră că sunt prietena lor, iar eu cu iubire, le ofer suport, îndrumare și resurse pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, încrederii și curajului.

madalina marcus - ateliere teatrale

Deviza mea este ENERGIE, ENTUZIASM, EMPATIE, ECHILIBRU, pe care le ofer într-un ritm de bună dispoziție și distracție.

Participanților la atelierele mele, le promit o atmosferă relaxantă, de creativitate și profesionalism, dezvoltare și transformare prin tehnici teatrale, fie că sunt copii, adolescenți sau mame.

Împreună cu ei, construiesc un vis, acela de a vedea copiii fericiți și părinții împliniți!

Scroll to Top