Termeni Și Condiții

Introducere

Accesul și utilizarea site-ului https://madalinamarcus.ro sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Accesul și utilizarea site-ului implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor termeni și condiții.

Utilizarea informațiilor personale

Site-ul nostru poate colecta informații personale de la utilizatori, cum ar fi numele, numărul de telefon și adresa de e-mail în cazul în care acestea ne sunt furnizate prin intermediul formularului de contact sau prin formularele de înscriere la ateliere. Aceste informații sunt utilizate numai în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru a vă oferi informații legate de acestea. Nu vom divulga aceste informații către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege.

Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asociate cu site-ul nostru, inclusiv conținutul, designul, logo-ul, textul, imaginile și alte elemente grafice sunt proprietatea Mădălinei Mărcuș sau a terților noștri licențiați. Nu sunteți autorizat să utilizați, reproduceți sau distribuiți în orice mod aceste materiale fără permisiunea noastră.

Limitarea responsabilității

Site-ul https://madalinamarcus.ro poate fi supus unor erori, întârzieri sau întreruperi. Nu garantăm că site-ul nostru va fi întotdeauna disponibil și funcțional.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru orice daune directe sau indirecte, pierderi sau cheltuieli rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru.
Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea informațiilor de pe site sau prin intermediul site-ului. Utilizatorii își asumă întreaga responsabilitate pentru orice daună sau pierdere care ar putea rezulta din utilizarea site-ului sau a informațiilor furnizate prin intermediul acestuia.

Persoanele care se înscriu sau își înscriu copiii la atelierele organizate de Mădălinei Mărcuș, prin intermediul formularelor de înscriere sau contact, sunt direct responsabile pentru corectitudinea datelor transmise. Completarea formularelor și transmiterea datelor nu confirmă automat înscrierea, pentru confirmarea finală fiind necesari pași suplimentari.

Nu furnizăm și nu avem obligația de a furniza sfaturi medicale sau psihoterapeutice prin intermediul site-ului nostru. Orice informație de pe site este furnizată în scop informativ și educațional și nu trebuie să fie considerată o substituție pentru consultarea unui profesionist calificat în domeniu.

Modificarea termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Drepturile dumneavoastră:

Aveți dreptul de a solicita ștergerea sau anonimizarea datelor dumneavoastră personale, dar si de a restricționa sau de a vă opune procesării active a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la contact@madalinamarcus.ro.  Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să ne retrageți consimțământul pentru a le procesa în scopurile cerute, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost furnizate informațiile dumneavoastră.

Cookies

Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Securitate

Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe proprie răspundere.

Legislația aplicabilă

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră disponibile la noi, puteți trimite un e-mail la adresa contact@madalinamarcus.ro.  Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.
Scroll to Top