ateliere teatrale pentru mame
ateliere teatrale pentru mame

Nu este o întâmplare pentru mine că am ales să organizez aceste Ateliere pentru Mame, pentru a le susține să scape de oboseală, să se recreeze, să se distreze, să își recapete pofta de viață.

Ca mamă de doi copii, este o provocare constantă să găsesc timp pentru mine.

Știu ce înseamnă să îți pierzi energia, bucuria, să te trezești nopțile pentru copiii tăi și să fii implicată 100% în acest proiect minunat, care poate fi epuizant de cele mai multe ori.

mame

Avem nevoie din când în când de momente doar cu noi înșine sau cu alte mame, care înțeleg perfect și simt ceea ce simte o mamă. Avem nevoie să ne reamintim cine suntem și în afara acestui rol, să fim văzute, auzite și mai ales să știm că nu suntem singure.

Faptul că am înțeles ce contează pentru starea mea de bine și că am la îndemână o serie de INSTRUMENTE și TEHNICI care îmi permit să rămân mai mereu energizată, optimistă și cu zâmbetul pe buze, este cel mai mare plus al profesiei mele, de care beneficiez și la nivel personal.

Dacă și tu simți la fel, dacă îți dorești să îți recapeți tonusul, energia și vitalitatea pentru a te putea bucura în continuare de toate etapele de mamă, atunci ești în locul potrivit și pot să vin în întâmpinarea ta.

ateliere pentru mame

Te invit la Atelierul pentru Mame – unde ai ocazia să îți oferi ție, momente de bucurie, conectare și comunicare prin joc.

Împreună, vom lua o pauză de la toate rolurile vieții cotidiene și în timp ce vom fi atente la ce se întâmplă în interiorul nostru, vom avea grijă și de exterior, căci vom râde cu gura până la urechi, ne vom relaxa și distra.

Teatrul unește oamenii, aduce zâmbet și creează legături fantastice.

Ce vom face mai exact?

Vom construi amintiri și clipe de neuitat cuprinse într-un atelier practic, interactiv și dinamic, bazat pe jocuri teatrale și de autocunoaștere.

Timp de o oră și jumătate ne vom distra și socializa împreună cu alte mame.

Te aștept cu mare drag!

Investiție: 100 lei

Bonusuri

  • Mamele care au copiii înscriși la atelierele de teatru săptămânale, vor plăti doar 75 lei.
  • Nu necesită experiență anterioară.

PLATFORMA TEATRALĂ ne pune la dispoziție o mulțime de jocuri, pe care le vom folosi ca instrument de interacțiune. Cu ajutorul lor vei crea o legătură frumoasă și armonioasă între tine cu tine, între tine cu mine, și între tine cu celelalte mame prezente.

Îmi doresc ca atunci când vei pleca de la acest atelier să reverși asupra celor din jur energie, entuziasm, empatie și echilibru.

Pentru că este important ca tu să fii bine, atât mental, emoțional cât și fizic, să te distrezi, să îți aloci timp pentru tine, să cunoști și alte mame și să te bucuri de o experiență altfel!

Completează formularul de înscriere și vei fi contactată în cel mai scurt timp

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Acord GDPR
Scroll to Top