ateliere-7-9-ani
ateliere-7-9-ani

Teatrul are o menire extraordinară. Îi ajută pe copii să-și descopere calităţile și să se dezvolte armonios.

Jocurile teatrale, improvizația - sunt necesare în educația copiilor prin faptul că le dezvoltă imaginația, pe care cândva, în viitor, o vor folosi din plin în orice domeniu își vor desfășura activitatea.

Atelierele de Teatru pentru această categorie de vârstă, îl vor ajuta pe copilul tău să fie mai încrezator și să aibă o stimă de sine ridicată. Asta înseamna că va fi mai mai curajos în a-și exprima părerea și mai sociabil.

7-9-ani

Va știi cum:

  • să ceară ajutor atunci când are nevoie

  • să oprească vocea interioară care îl critică

  • să vadă toate oportunitățile din jurul lui și să profite de ele

  • să se bucure de progresele mici și să prindă curaj în sine

  • să-și dezvolte personalitatea într-un mod armonios, să își descopere abilitățile native și potențialul creativ

7-9-ani

Atelierele de Teatru reprezintă un real suport în această direcție. Ele cuprind:

exerciții de dicție

scenete de teatru

exerciții de coordonare a mișcării, de dezvoltarea atenției, a creativității & spontaneității

jocuri de memorie

improvizație și jocuri de rol

proiecte în echipă, spectacole de teatru

Consolidarea încrederii sau pur și simplu explorarea expresiei creative face din fiecare Atelier de Teatru - să fie un “must have” în activitatea săptămânală a copiilor!

Program:

Vârsta 7-9 ani - frecvență săptămânală

Durata atelier: 60 min

Abonament:

300 lei / lună (4 ateliere)

Bonusuri

Frații beneficiază de reducere, vor achita doar 200 lei / lună.

Nu necesită experiență anterioară.

Dacă anunți din timp că micul artist nu poate participa la vreun atelier, nu-ți face griji. Vom reprograma atelierul deja plătit.

Comunicarea deschisă și colaborarea dintre mine și părinte reprezintă un aspect important, care are loc de la prima interacțiune. Prin asta îl asigur pe părinte de toată disponibilitatea mea în ceea privește dezvoltarea personală prin teatru, a copilului său.

Accesul în grupul de whatsapp oferă oportunitatea ca după fiecare atelier părintele să fie actualizat cu jocurile și exercițiile parcurse, astfel încât acestea să fie o inspirație pentru el. În acest fel, procesul de dezvoltare personală a copilului continuă și acasă. Pe lângă acestea, părintele primește poze și video-uri de la atelierele teatrale și feedback constant adaptat pe nevoile individuale ale fiecărui copil în parte.

Completează formularul de înscriere și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Acord GDPR
favicon madalina Marcus

Mari Sava, mama Antonia

Emoțiile și plăcerea de a participa la o etapă frumoasă a copiilor noștrii rămâne pentru totdeauna în inima și sufletul nostru! Sunteți înzestrată cu o energie atât de faină și ne bucurăm că v-am/ne-ați primit în viața noastră/dvs! Startul a fost mai greu, le așteptăm cu drag și pe cele care v-or urma!

favicon madalina Marcus

Andreea Coțea, mama Adelina

Mulțumim și noi pentru toată dedicarea, implicarea și profesionalismul!
Au fost emoții puternice atât pt ei, cât și pt noi, părinții. A fost un prim moment minunat și cred că ne-am văzut și noi, unii dintre noi, visul împlinit prin ei. E mare lucru pt sufletul nostru!
Dar ce mi-a plăcut să văd la Adelina de dată asta este că nu am văzut tracul acela pe care îl avea la câte o serbare de la grădi. Nici măcar puțin. A fost ea însăși, și foarte bucuroasă. Pe scenă parcă nu își mai încăpea în petec.

favicon madalina Marcus

Katty Georgescu, mama Indie

Dragilor, ce experiență frumoasă ați pregătit pentru noi astăzi! Mulțumim Mădălina pentru tot ce faci, ai har în a lucra cu copiii și astăzi ne-am bucurat din plin de dedicarea, talentul și calitățile tale de educator, pe care nu le pot lăuda suficient în doar câteva cuvinte! Felicitări micuților pentru realizarea de azi și frumosul lor parcurs și părinților pentru că faceți totul pentru ei!

Scroll to Top